Etusivu > Sota-ajan valokuvia

Sota-ajan valokuvia


Tällä sivustomme osiolla pyrimme julkaisemaan veteraanien valokuva-aineistoa mahdollisimman autenttisina kokonaisuuksina ja valottamaan kokonaisuuksien taustaa "kehystarinoiden" kautta. Kaiken täällä julkaistavan aineiston käyttöön on saatu lupa veteraaneilta itseltään tai perikunnilta eikä kuvaajan tietoja julkisteta.
Autenttisuuteen pyrimme myös sikäli, että kuvissa mahdollisesti olevat, veteraanien itsensä kirjoittamat kuvatekstit julkaistaan kuvien mukana sellaisenaan, kieliasuun puuttumatta.


Huom! Julkaisemamme kuvat ovat nimenomaan autenttisia valokuvia, joissa näkyy usein sodan raakuus ja raadollisuus. Jos pelkäät kuvien järkyttävän, emme voi suositella niihin tutustumista.


Mikäli sinulla on tietoja, huomautuksia tai korjauksia johonkin sivustomme kuvaan, pyydämme ottamaan yhteyttä ylläpitäjiin sivuston palautelomakkeen kautta. Sota-ajan kuvissa ei useinkaan ole minkäänlaisia taustatietoja ja esimerkiksi rakennusten ja sotilasyksiköiden ajoittaminen ja paikallistaminen onkin usein lähes mahdotonta.

Alavalikko

 

Powered by CMSimple      CMSimple Legal Notices